Vesti

METALLICA zakazali evropsku turneju
18.03.2017. | |

Thrash metal giganti METALLICA u okviru velike svetske WorldWired turneje od septembra 2017. do maja 2018. godine sviraće i na starom kontinentu. U okviru ove turneje bend promoviše najnoviji album "Hardwired... to Self-Destruct". Kao podrška na svim koncertima u Evropi sviraće Norvežani KVELERTAK

METALLICA stižu u Evropu!

Objavljeno je 38 datuma, a prema rečima benda ova lista se verovatno neće povećavati. Najbliže nama Metallica će nastupiti 5. aprila 2018. godine u Papp László areni u Budimpešti. Prodaja karata počinje od 24. marta.

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.