Vesti

BJESOVI sviraju prva tri albuma u Božidarcu!
17.03.2017. | |

Do sada nisu održali koncert koji čini repertoar celokupna prva tri albuma. Zato su BJESOVI odlučili da to učine u subotu, 18. marta, u Božidarcu, u okviru Vračar Rocks festivala!

BJESOVI sviraju prva tri albuma u Božidarcu!

Albumi "U osvit zadnjeg dana", "Bjesovi" i "Sve što vidim i sve što znam" objavljeni su pre 24, 23 i pre 20 godina! Došlo je vreme da ih se u celosti phttps://www.facebook.com/Bjesovi-53496923850/odsetimo na koncertu uživo!

I "Avioni pevaju" i "Vreme je", "Vraćam se dole", "Sve će se doznati" i još pregršt hitova koji su obeležili alternativnu scenu '90-tih godina oriće se Centrom za kulturu Božidarac 18. marta!

Bjesovi dovode i goste: mladu, perspektivnu i glasnu grupu SИNK i Strah od Džeki Čena! Očekuje nas trostruki koncertni šou u okviru novog izdanja Vračar Rocks festivala, a ulaznice možete kupiti po promotivnoj ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.