Vesti

TWENTY ONE PILOTS i REVOCATION na soundtracku za film Power Rangers
20.03.2017. | |

Velika većina naše populacije je odrasla na sada već legendarnoj seriji Power Rangers koja je sada dobila novu dugometražnu ekranizaciju koju svi željno iščekujemo.

Fiml koji je režirao Dean Israelite svoju premijeru imaće za nekih nedelju dana, a pored toga što se od filma očekuje mnogo, pojavio se i soundtrack koji obećava. Lista izvođača je zaista impozantna, a neka od imena koja učestvuju su Twenty One Pilots, The Raconteurs, Revocation, Social Distortion.

Pored njih, na ovom soundtracku učestvuju Destiny's Child, Tove Lo i Kanye West, a sve to će nam biti dostupno od 24. marta kada će se ovaj film premijerno prikazati.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.