Vesti

Ivan Ivanović Bubnjivi predstavlja singl 'Stanje svijesti'
16.03.2017. | |

Kantautor i multiinstrumentalista iz Podgorice BUBNJIVI objavio je svoj prvi singl pod nazivom "Stanje svijesti". To je prvi iskorak ovog mladog muzičara kao autora i kompozitora. U dosadašnjoj karijeri bio je član velikog broja alternativnih sastava razlicith zanrova, uglavnom na poziciji bubnjara. I danas je aktivan kao bubnjar u jazz triju i par cover bendova.

Ivan Ivanović Bubnjivi predstavlja singl 'Stanje svijesti'

Ivan Ivanović - Bubnjivi, posle dugogodišnjeg prisustva na sceni osetio je potrebu da se ostvari i kao autor. Obzirom da svirački vlada sa više instrumenata, kao sto su bubanj, gitara, bas i klavir, najavio je da je zamisao da ceo album odsvira sam. Ipak i pored toga na materijalu će gostovati par bliskih prijatelja ovog muzičara. Album bi trebalo da bude završen do kraja godine, a do tada najavljuje još nekoliko singlova koji će biti i ekranizovani. Muzika koju nam Bubnjivi prezentuje deklariše se kao melodični post-rock, art-pop, a u harmonijskom smislu ima i elemenata jazz zvuka. To je minimalisticka forma sa jasnim širokim temama i jednostavnim tekstualnim porukama. Muzika je lična i autobiografska inspirisana uglavnom duhovnim stanjima svesti autora.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.