Vesti

IRIE FM 15. aprila stižu u Novi Sad
15.03.2017. | |

Nova organizacija Tomahawk events iz Novog Sada predstavlja koncert beogradskog benda IRIE FM koji će se održati u subotu 15. aprila u novosadskom klubu Quarter. Karte su puštene u prodaju i po pretprodajnoj ceni od 500 dinara ih možete kupiti u Gigstix-u, a sve novosti u vezi sa koncertom možete pratiti na stranici samog događaja.

Irie FM u Novom Sadu 15. aprila

Ovo će biti njihov prvi veliki solistički koncert u Novom Sadu, a organizatori najavljuju da će trajati skoro dva sata. Publika će biti u prilici da uživa u starim i dobro poznatim pesmama, te u potpuno novim numerama koje će biti premijerno izvedene na ovom koncertu. Posle njih uslediće "jungle d'n'b afterparty" na kome će nastupiti mladi novosadski DJ Kick Kong.

Koncertu će prethoditi objava novog singla "Putevi", kojim bend planira da napravi svojevrstan zaokret u domenu žanra i zvuka, a u Novom Sadu će zasvirati u najnovijem sastavu koji čine originalni gitarista benda Slobodan Jovanović, koji će ovog puta biti u ulozi bubnjara, novi gitarista Nikola Spasić, basistkinja Ana Protulipac, klavijaturista Ivan Jevtić, dok duvačku sekciju čine Ivan Radivojević na trubi i Dejan Nestorović na saksofonu, i sve to pod vođstvom frontmena benda Vukašina Markovića, na glavnom vokalu i trombonu. Naravno, da se ne zaboravi pomenuti da će sve ovo će biti provučeno kroz nepogrešivu zvučnu kontrolu inženjera zvuka benda Uroša Milojevića.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.