Vesti

WAR ENGINE objavili naslovnu novog albuma, promocija na Zlo festu
14.03.2017. | |

Hardcore thrash metalci iz Novog Sada WAR ENGINE objavili su ime svog drugog studijskog albuma, naslednika izdanja "Adrenaline Rush" iz 2012 godine. Posle nagle promene postave i objavljenih pet singlova, napokon je došao red i na kompletnu muzičku celinu, album "The Verdict". Zvanični album art radila je umetnica iz Novog Sada Emilija Kodermac.

War Engine - The Verdict / design: Emilija Kodermac

Kako nam javljaju ovi Novosađani, "The Verdict" će biti album sačinjen od 8 pesama i obogaćen novim, mračnijim, zvukom. Datum izlaska albuma nam još uvek nisu otkrili, ali isti promovišu na svojoj svirci u subotu, 18. februara, na trećem po redu Zlo Festu. Ovaj događaj će biti održan u SKCNS Fabrici u Kineskoj četvrti u Novom Sadu (Bulevar despota Stefana 5), a početak je zakazan za 20 časova. Pored domaćina, benda War Engine, ovom prilikom će nastupiti i njihovi sugrađani iz bendova Ground Zero, Deathonation, Riverroth, kao i gosti iz Šida Putrid Blood. Karte će moći da se kupe po ceni od 300 dinara na ulazu u klub.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.