Vesti

EDGUY proslavljaju 25 godina rada posebnim izdanjem 'Monuments'
14.03.2017. | |

Popularni nemački power metal sastav EDGUY, koji ove godine proslavlja 25 godina rada, obeležiće ovaj jubilej posebnim izdanjem pod imenom "Monuments", koje će se u prodaji naći 14. jula za izdavača Nuclear Blast. Ovaj komplet od tri diska sadržaće potpuno nove stvari, stare stvari, najveće hitove i nikada pre objavljen materijal. Pored toga, u kompletu stiže i DVD sa svim spotovima benda i nastupom iz 2004. godine u sklopu Hellfire Club turneje. Ograničen tiraž ovog izdanja stiže u ukoričenoj knjizi sa dosta fotografija iz bogate karijere benda. Pored toga, bend će se otisnuti na posebnu turneju tokom koje će predstaviti svoje najveće hitove.

Edguy - Monuments (2017)

Frontmen Tobias Sammet, takođe alfa i omega popularnog projekta Avantasia, ovom prilikom je izjavio: "Dok smo prikupljali materijal za ovo izdanje još jednom smo se podsetili na to koliko smo ponosni na sve što smo stvorili. Verovatno nema mnogo muzičara koji mogu da se osvrnu na karijeru dugu 25 godina u svojim tridesetim. Posebno bez ikakvih promena u postavi u poslednjih 20 godina. Ovo je takođe dostignuće zato što nismo bend iz Birmingema, Nju Jorka ili nemačke metropole, već iz gradića pod imenom Fulda, gde se sve vezano za muziku prenosi metodom 'rekla-kazala'. Kada smo počeli da nastupamo sa bendom Edguy nismo ni imali prilike da posećujemo koncerte kao fanovi."

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.