Vesti

Poznati detalji izdanja '30 godina' benda RITAM NEREDA
13.03.2017. | |

Novosadski bend RITAM NEREDA poslednjih nekoliko meseci proveo je u studiju gde je pripremio specijalno izdanje kojim slave 30 godina postojanja.

Kako ekskluzivno saznajemo, izdanje će nositi simboličan naslov "30 godina" i donosi 26 ponovo snimljenih kompozicija sa svih studijskih albuma koje je bend do sada izdao. Album je snimljen u studiju Road, snimatelj je bio Pik, dok su produkciju albuma radili bend i Pik zajedno.

Album će do kraja marta izaći u formi duplog digipack CD-a, dok će nešto kasnije biti dostupan na vinilu i na kaseti. Izdavač ovog albuma je Miner Records. Omot i listu pesama možete videti ispod. Kao prvi singl izabrana je numera "Heroj" koja je po prvi put dobila valjani studijski snimak. Očekuje se da do kraja marta bend celo izdanje objavi i na svim digitalnim servisima.

Bend je takođe potvrdio nekolicinu nastupa na festivalima tokom leta, među kojima je nastup na ZET Festivalu u Bosni i Hercegovini, kao i na Singidunum Festu u Beogradu. Uskoro se očekuje ovjava novih datuma, a kako smo načuli, krajem godine nas očekuju dva specijalna koncerta.

Ritam Nereda - 30 godina (2017)

CD1

01. Suton
02. Heroj
03. Ne
04. Noć
05. Nije kraj
06. WAB
07. Nikad više
08. Put beznađa
09. Boje se
10. Zvuci bola
11. Nebo
12. Protiv svih
13. Poslednji dan

CD 2

01. Sećanja
02. Crno je sve
03. 10 godina
04. Ajde
05. Ima nas
06. Nikad
07. Hiljade
08. Onkelz
09. Buldožer
10. Zemlja
11. Elita
12. Gloria
13. Boli me sve

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.