Vesti

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA najavili novi album za 19. maj
13.03.2017. | |

Švedska rock supergrupa THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA izdaće treći studijski album po imenu "Amber Galactic" 19. maja za Nuclear Blast Records

The Night Flight Orchestra - Amber Galactic

Već smo dobro upoznati sa ovim bendom kojeg čine članovi velikih melodic death metal bendova Soilwork Arch Enemy, i koji u okviru ove supergrupe sviraju nešto potpuno drugačije - klasični rock izraz po uzoru na Foreigner, ZZ Top, Boston, Journey, Led Zeppelin i druge legende. Poslednji album "Skyline Whispers" izdali su u junu 2015. godine, a o njemu ste mogli da čitate i na našem portalu.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.