Vesti

CASILLAS gosti na koncertu benda 1000MODS
13.03.2017. | |

1000MODS je dobro poznato ime domaćoj publici. Nakon njihovog fenomenalnog nastupau klubu The Quarter 2014. godine i pravog spektakla koji su napravili na Fusion bini Exit festivala 2015. godine bend se vraća u Novi Sad da još jednom pokaže kako se svira i kreira istinski rok zvuk. Koncert će se održati 29. marta u klubu The Quarter sa početkom u 20 časova.

CASILLAS gosti na koncertu benda 1000MODS

Novi nastup bend je zakazao u sklopu najnovije Evropske turneje na kojoj promovišu poslednje studijsko ostvarenje "Repeated Exposure To…" album koji je dobio najbolje ocene u muzičkim magazinima šitom sveta.

Specijalni gosti na koncertu biće sve aktivniji i popularniji nois rok punk bend Casillas čiji lucidni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bend je u svom zvuku spojio nekoliko stilova i kreirao čistu energetsku bombu rifova, neparnih progresivnih bubnjeva i na momente neljudskih vokala.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaj u Mongos šopu, a cena u pretprodaji iznosi 500 dinara dok će na dan koncerta cena iznositi 700 dinara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.