Vesti

Techno i gitare zajedno na sceni u Novom Sadu 22. aprila
13.03.2017. | |

U novosadskoj Fabrici je za 22. april najavljen prvi hibridni muzički događaj, pod nazivom Hybrid, gde će zajedno na sceni nastupati DJ i producent Lag, techno kolektiv LATE NIGHT CONSUMPTION koji čine Soot, Adwarf, Sayyed Bandar i Sten, acid metal bend WOLFRAM iz Novog Sada, te producent Lakmus Red iz elektronske muzičke kuće Ubivae Records koju čini više producenata elektronske muzike. Za ovaj jedinstveni događaj najavljeni su i mnogobrojni gosti, čija imena će biti objavljena u narednom periodu.

Hybrid u Novom Sadu 22. aprila

"Hybrid je potekao od zajedničke ideje organizatora i izvođača da žanr nije i ne može biti prepreka za zajedničko stvaranje u muzici i da uvek nastaje saradnja tamo gde se pronađe zajednički imenilac, što je u ovom slučaju - tehnologija", navode organizatori i dodaju da će kompletnom audio-vizuelnom doživljaju samog događaja doprineti i multimedijalni umetnik infimensions, pseudonim pod kojim stvara medijski umetnik Danijel Šivinjski, koji se stvara na polju eksperimentalne, generativne i interaktivne umetnosti – od svetlosnih instalacija do mapiranih projekcija, od klupskih i festivalskih do pozorišnih scena.

Njihov moto je "nema granica, nema žanrova, stvaranje kroz saradnju", a više informacija o samom događaju možete pronaći na njihovoj Facebook stranici i na samoj stranici događaja. Informacije o cenama karata i prodajnim mestima, kao i pomenuta imena gostiju na koncertu biće naknadno objavljeni.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.