Vesti

Upoznajte SENSHI - novoosnovani ragga metal bend iz Novog Sada
12.03.2017. | |

SENSHI (što na japanskom jeziku znači ratnik, borac) je potpuno novi bend osnovan u Novom Sadu početkom ove godine koji donosi jednu krajnje egzotičnu kombinaciju žanrova kao što su metal i ragga i japanske tradicionalne muzike.

Senshi

Bend predvode Adam Rakić (iz benda MadRed) na vokalima i Miloš Armuš na bubnjevima, dok je na gitari Zoltan Kovacs, a na bas gitari Szabolcs Szecsei. Svoj bend predstavili su spotom za singl "Musical Warriors", pa se tako najbolje možete upoznati sa ovom neobičnom muzičkom mešavinom koja teško da je viđena na ovim prostorima do sada. U ovom singlu i spotu učestvuje i japanski izvođač Ninety-U.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.