Vesti

MILAN PETROVIĆ QUARTET predstavlja inspirativni spot za pesmu 'Morning Ring'
12.03.2017. | |

Sve aktivniji i popularniji MILAN PETROVIĆ QUARTET objavio je umetnički i inspirativni spot za singl "22.07.2014. (Morning Ring)" sa njihovog aktuelnog albuma "Dates".

MPQ

Dirljiva i nežna jazz muzika u kombinaciji sa kadrovima snimljenim u ateljeu Crtanje u kojima glavnu ulogu ima Nataša Kekanović potpuno će vas rastopiti. Muziku je radio Milan Petrović, a scenario spota opet Milan i Bogdan Zdjelar, koji je bio zadužen i za kameru i montažu. Miks i postprodukciju je radio Željko Veljković, dok se pored pomenute Nataše, u spotu pojavljuje i Stjepan Perko.

Album "Dates" objavljen je prošle godine i recenziju istog možete pročitati ovde.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.