Vesti

Chris Cornell objavio numeru 'The Promise'
12.03.2017. | |

Pevač benda Soundgarden uradio je novu numeru "The Promise" koju je pripremio za potrebe istoimenog filma. Chris Cornell je 2015. godine izbacio poslednji studijski album "Higher Truth" (recenziju pročitajte ovde), a najavio je i da su Soundgarden počeli da rade na novom studijskom albumu koji će naslediti "King animal" (recenziju pročitajte ovde).

Chris Cornell

Film "The Promise" je imao premijeru poslednje jesene na Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu, a putem bioskopa će krenuti 21. aprila. Producent filma je Chris-ov blizak prijatelj Eric Esrailian, dok je glumačka ekipa predvođena imenima kao što su Oscar Isaac, Christian Bale i francusko-kanadska glumica Charlotte Le Bon.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.