Vesti

'Hydrograd' stiže krajem juna najavljuju iz benda STONE SOUR
11.03.2017. | |

Američki alternativni metal bend STONE SOUR najavio je da će novi studijski album "Hydrograd" stići već tokom juna meseca i to ponovo za izdavačku kuću Rroadrunner Records.

'Hypograd' stiže krajem juna najavljuju iz benda STONE SOUR

Bend trenutno završava album u studiju Sphere u Holivudu, gde radi sa Jay Ruston-om, koji vam je poznat po radu sa sastavima Anthrax i Steel Panther. Više detalja oko novog albuma na žalost nije poznato.

Poslednji studijski albumi su izdanje “House Of Gold & Bones”, dupli album koji je u dva dela objavljen 2012. i 2013. godine. Bend je u međuvremenu objavio i dva EP-a obrada, “Meanwhile In Burbank…” i “Straight Out Of Burbank”.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.