Vesti

DOJO... uskoro kreću sa snimanjem novog izdanja
11.03.2017. | |

Novosadska kantautorka Dunja Dačić nedavno je predstavila ekipu koja je uz nju upotpunila bend DOJO... koji će od sada nastupati kao četvorka.

Momci i devojka su najavili da uskoro ulaze u studio kako bi snimili novi EP koji će se pojaviti krajem aprila. Tokom procesa snimanja albuma bend će sve zabeležiti vizuelno i to prikazati publici u vidu kratkog dokumentarnog filma koji će uraditi Vukolaj Žakula. Dojo. iza sebe ima jedan EP "Endings" koji je izašao 2014. godine, kao i album "Solstice" koji je Dunja predstavila publici krajem 2015. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.