Vesti

RITAM NEREDA prvi potvrđen headliner Z.E.T. Festivala
11.03.2017. | |

Novosadski pank bend RITAM NEREDA prvi je potvrđen headliner koji će nastupiti na Festivalu "Z.E.T. od Šipova", koji se drugi put zaredom održava na Janjskim otokama od 13. do 16. jula 2017. godine.

RITAM NEREDA prvi potvrđen headliner Z.E.T. Festivala

Ritam Nereda ove godine puni 30 godina rada, a iza sebe imaju preko 600 koncerata, 11 albuma, te su bend koji nastupa na domaćim i stranim muzičkim festivalima. Beleže nastupe sa nekim od najvećih imena svetske muzičke scene poput Red Hot Chilli Peppers, Motorhead, Suicidal Tendencies, Soulfly i mnogih drugih.

Festival „Z.E.T. od Šipova” spremio je poslasticu za sve ljubitelje čvrstog gitarskog zvuka, netaknute prirode i dobre zabave. Više informacijamožete naći na sajtu www.zetfest.com

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.