Vesti

Beograd dobio novi festival, najavljen prvi Singidunum Fest
10.03.2017. | |

U subotu 24. juna ove godine na Kalemegdanu održaće se prvi SINGIDUNUM FEST. Imena koja će se naći na tom festivalu već su poznata, kao i cena ulaznica koje su već puštene u prodaju. Organizator festivala je agencija Route 011.

Beograd dobio novi festival, najavljen prvi Singidunum Fest

Na terenima KK "Partizan" nastupiće čak 10 bendova koje će prodvoditi Ritam nereda i Električni Orgazam, a na festivalu će nastupiti još i Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Direktori, Grupa, Elvis Jr. Kurtovich, NBG, The Bite, Scordisci i Blanquito Cojones.

U prodaju je pušten i ograničeni broj ulaznica po promo ceni od 990 dinara, možete nabaviti na svim prodajnim mestima GIGS TIX i DD Tickets.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.