Vesti

Anders Björler napustio AT THE GATES, bend najavio novi album
09.03.2017. | |

Nakon što su završili dugu i uspešnu turneju na kojoj su promovisali vrlo visoko osenjen povratnički album “At War With Reality”, pioniri švedskog melodic death zvuka su spremni da nastave dalje uz sledeće saopštenje:
 
“Potvrđeno je da Anders Björler više nije član benda AT THE GATES. On će uvek biti deo naše porodice, ali više neće pisati muziku niti nastupati sa bendom uživo. Mi smo kao bend osetili da postoje neke poteškoće već neko vreme i nije postojala nikakva energija među nama poslednjih godinu dana. Zahvalni smo za sve što smo prošli sa ovim čovekom, sve albume, pesme, koncerte, smeh i odlične trenutke."

Anders Björler napustio AT THE GATES, bend najavio novi album

Ostatak bend već uveliko radi na nasledniku albuma "At War With Reality": "Već imamo napisane tri numere i obećavamo vam vrlo dobar album. Jonas je uvek bio na visini zadatka kada je pisanje materijala u pitanju, tako da ne treba da imate ni trunku sumnje. Nas četvorica i dalje imamo to nešto što nas tera da pravimo dobar death metal i nastavićemo to da radimo do daljnjeg."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.