Vesti

MOONSPELL najavljuju novi album za ovu godinu!
09.03.2017. | |

Glasine su se ispostavile tačne! Portugalski gothic metal sastav MOONSPELL polako ali sigurno završavaju novi studijski album koji će se ove godine pojaviti posredstvom Napalm Records!

MOONSPELL najavljuju novi album za ovu godinu!

Bend je trenutno u fazi priprema za produciranje albuma, to će raditi John Phipps u njihovom kućnom studiju u Portugalu. Album će nositi naziv "1755" i pratiće priču velikog zamljotresa koji je te godine pogodio Lisabon. Ono što je izvesno je da će album u celosti biti otpevan na portugalskom jeziku!

"Zaljubili smo se u ovaj koncert i potpuno je realno da cela priča bude ispričana na portugalskom jeziku. Samo smo čekali priliku da radimo na ovakvom albumu. Muzički će biti žešći nego "Extint". Razarajući, ali vrlo detaljno prožet orkestracijama i perkusijama jer smo hteli da ljudi dožive Lisabon iz 18. veka. Pevanje na portugalskom mi je dozvolilo da se drugačije izrazim i vrlo sam uzbuđen zbog cele priče" rekao je Fernando.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.