Vesti

Damir Urban predstavio numeru 'Dirigent'
08.03.2017. | |

Sada već legendarni hrvatski muzičar Damir Urban danas je objavio novi singl. Reč je o numeri "Dirigent" koja se uz reči "dragi moji, naša nova pjesma je "dirigent"! bacite uho! sretan vam 8. mart!" pojavila na njihovom Facebook stranici najavljujući novi studijski album koji možemo očekivati krajem 2017. godine.

Pesmi "Dirigent" ovo nije baš prvi izlazak u javnost. Naime, istu je bend izveo na nekoliko posednjih koncerata, pa je "Dirigenta", u live verziji, deo publike već upoznao.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.