Vesti

PROPAGANDHI započeli snimanje novog albuma
08.03.2017. | |

Ekipa iz kanadskog punk rock benda PROPAGANDHI ušla je u studio i započela snimanje novog izdanja, koje će naslediti "Failed States" iz 2012. godine.

"Danas smo počeli da tražimo zvuk bubnja i gitara za naše sledeće izdanje i zvuče odlično! Jordo je spreman da razvali!", poručila je ekipa iz benda uz sliku iz studija.

Podsećamo vas da je gitarista benda David "Space Beaver" Guillas 2015. godine napustio svoju poziciju na bini, a njegovo mesto zauzela je Sulynn Hago. Iz tabora benda tada su poručili da je Beaver zbog svojih drugih projekata nema vremena da nastupa sa bendom, ali da je i dalje član benda i da će pisati i snimati sa bendom i nakon toga. Za sada nije poznato da li su ostali dosledni tom planu i da li će se u ulozi druge gitare na predstojećem izdanju naći Beaver, Sulynn ili možda i oboje.

Takođe, Propagandhi nakon duže vremena ovo leto dolaze i na naš kontinent, a publika sa naših prostora će imati priliku da ih vidi na Punk Rock Holiday festivalu u Sloveniji, koji se održava od 7. do 11. avgusta u Tolminu.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.