Vesti

DŽA ILI BU i ČUPAVCI u Novom Sadu 14. aprila
08.03.2017. | |

Poznati beogradski bend DŽA ILI BU ove godine obeležava 30 godina svog stvaralaštva i rada. Ovaj vredan jubilej proslavljaju, na njima najbolje poznat način, učestalim nastupima u celom regionu. Svoj jubilarni novosadski koncert održaće u Shamrock baru (Mite Ružića 5), u petak, 14. aprila.

Dža ili bu / foto: Jelena Aćin

Tom prilikom Dža ili Bu predstaviće svoj sedmi studijski album "Sedma sila" koji je izabran od strane slušalaca beogradskog Radija 202 za najbolji album 2016. Prvi singl sa pomenutog albuma, pesma "Gasio sam mrak" izabrana je u istoj anketi za hit godine.

Pre Sabljara i ekipe, svojim nastupom program će otvoriti mladi punk rock bend ČUPAVCI iz Siriga, koji su prošle godine objavili svoj prvi EP "To sam ja" (koji je moguće preslušati na ovoj adresi). Trenutno rade na drugom izdanju istog formata.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.