Vesti

Liam Gallagher otkrio ime svog solo albuma
08.03.2017. | |

Liam Gallager, bivši frontmen i jedan od osnivača britanskih bendova Oasis i Beady Eye, otkrio je ime ali ne i datum izdavanja svog solo albuma koji je najavljen za ovu godinu. Poznati muzičar će otvoriti ovogodišnji Exit festival nastupom na Main stage-u 6. jula a pored novog albuma pod imenom "As You Were", očekuje se da će Liam izvoditi i najveće hitove sastava Oasis. Liam je izjavio kako od negovog novog albuma ne treba da očekujemo Pink Floyd niti Radiohead ali da publici obećava "čudesne melodije i veoma smešne tekstove".

Liam Gallagher otkrio ime svog novog albuma

Liam je sa Oasis osvojio čak 37 prestižnih muzičkih nagrada a ovaj mančesterski bend koji su britanski mediji proglasili naslednicima The Beatles su opravdano nosili tu titulu s obzirom na to da su svih osam albuma kojih je bend ikada izdao dospeli na prvo mesto britanske liste. Ipak, to nije bilo dovoljno da ostanu na okupu jer je netrpeljivost između braće Gallagher dovela do raspada benda. Liam je 2009. osnovao sastav Beady Eye ali nikada nije ponovio slavu Oasis-a pa je već 2014. uplovio u solo vode. Gallagher je 2010. godine u izboru Q magazina proglašen najboljim frontmenom svih vremena u konkurenciji mnogih velikana rokenrol muzike.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.