Vesti

PASI objavili prvi singl sa nadolazećeg live albuma
07.03.2017. | |

Legendarni riječki punk rock bend PASI stavio je tačku na karijeru prošle godine oproštajnom turnejom u kojoj su učestvovali svi ljudi koji su prošli kroz bend tokom 20 godina rada. Pretposlednji koncert benda je ujedno bio i najveći koncert na toj turneji, a održan je u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture 23. aprila i ceo koncert je snimljen, pa je live izdanje benda najavljeno neposredno nakon razlaza benda. Album će biti objavljen 22. aprila (Record Store Day) na vinilu (17 pesama) i na CD-u (19 pesama), a nosiće naziv "Tko će živjeti bez Pasa?!".

Pasi -

Upravo pesma "Bend 98", iz koje je uzet stih za ime albuma, je single koji najavljuje ovo izdanje. Kao i ostatka albuma, pesmu su snimali Miroslav Piškulić i Leonard Klaić, producirali Leonard Klaić, Daniel Garcia i Pasi, a za miks i mastering je bio zadužen Leonard Klaić. Za video zapis pobrinuli su se Hrvoje Baudoin, Gregor Bogdanović, Sara Salamon i Ana Jurčić, za montažu Hrvoje Baudoin. Album "Tko će živjeti bez Pasa?!" će biti objavljen u saradnji izdavačkih kuća Dostava zvuka i Dirty Old Label.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.