Vesti

M.O.R.T. predstavili spot za numeru 'U najljepšoj priči'
05.03.2017. | |

Bend M.O.R.T. skida četvrti single sa albuma "Tužna kocka" koji je ove godine nominiran za nagradu Porin, u kategoriji Najbolji rock album.

M.O.R.T. predstavili spot za numeru 'U najljepšoj priči'

Za videospot za numeru "U najljepšoj priči" je zaslužan dvojac Nevio Smajić i Mario Borščak. Nevio je već nekoliko puta sarađivao s bendom na spotovima "Tango", "Nina" i "Plamen što kriješ". Spot je sniman na dve lokacije. Deo u kojem bend svira je snimljen u hangaru aerokluba Sinj, dok je deo sa glumcima sniman u Zagrebu. U spotu se osim benda pojavljuju Josip Brakus i Romano Dautanac u glavnim ulogama.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.