Vesti

Hardcore petorka GOMILA NESKLADA objavila album '81'
05.03.2017. | |

Petočlana hardcore ekipa iz Nikšića GOMILA NESKLADA upravo snimila i objavila novi, drugi po redu studijski album. On nosi naziv "81" po istoimenoj pjesmi, a objavljen je u DIY varijanti i u saradnji sa platformom bucanpas.com. Materijal od osam autorskih pesama sniman je u Beogradu, u studiju Blaze. Producenti su Miloš Mihailović i Rastko Rašić.

Hardcore petorka GOMILA NESKLADA objavila album '81'

Čvrst ritam i režuće gitare daju odličnu podlogu pesmama o tugi, nomadima, besu, šablonima... Između ostalog na albumu se može čuti i kako zvuči Njegoš pod tonom distorzija i šta simbolizuje 81 metak iz naslova albuma.

Za deceniju postojanja ova petorka je uspela da snimi dva albuma (“2000 godina” i “81”) i jedan singl/spot "Atlas". Bend  redovno nastupa u zemljama regiona, a pokretači su HC Metal Meetinga mini festa koji se svake godine održava u Crnoj Gori i okuplja zanimljiva metal imena regiona.

Zanimljive priče o pesmama (osmi deo)

Album "81“ može se poslušati na Youtube kanalu grupe, a dostupan je za preslušavanje i besplatan download na platformi bucanpas.com.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.