Vesti

Odlična zabava uz sjajne izvođače i ovoga leta na OK FESTu na Tjentištu
04.03.2017. | |

Ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga leta očekuje odličan provod na Tjentištu. Četvrti po redu OK Fest koji će se održati od 30. juna do 02. jula ugostiće najveća imena regionalne muzičke scene.

U neponovljivom prirodnom ambijentu NP Sutjeska publiku očekuju fenomenalni... Del Arno Band – Josipa Lisac – Disciplin A Kitschme – TBF – Psihomodo Pop – Van Gogh – Let 3 – Urban & 4 – Dubioza Kolektiv – Straight Jackin – Justin's Johnson – Kanda, Kodža i Nebojša – E-PLAY – Zoster – Deca loših muzičara

Zanimljive priče o pesmama (osmi deo)

Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su: rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svetskih filmskih ostvarenja, koje realizujemo na OK cinema stage-u.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem OK Festu, već sada su u first minute ponudi naši OK paketi o kojima više informacija možete potražiti na zvaničnoj stranici festivala - http://www.okfest.net/rezervacije/ .

Ne propusti odličan provod koji te i ovoga leta čeka u NP Sutjeska, osjeti magiju prirode i jedinstveni spoj avanture i  zabave… #budiOK dođi na Tjentište.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.