Vesti

Neno Belan i Fiumens slave 20. rođendan u Mikser House koncertom i izložbom fotografija
04.03.2017. | |

Pevač Đavola Neno Belan i njegov bend Fiumens u punom sastavu nastupaju uživo u Mikser Hausu 11. marta, sa početkom u 21h. Nakon nedavno održanog najvećeg samostalnog koncerta u Belanovoj karijeri, u zagrebačkom Domu sportova, na kojem je proslavio 20 godina saradnje sa Fiumensima na red je došla i domaća publika.

Neno Belan i Fiumens slave 20. rođendan u Mikser House koncertom i izložbom fotografija

Belan i Fiumensi će izvoditi pesme iz vremena Đavola, iz perioda Belanove solo karijere, ali i nove hitove. Neno Belan nedavno je objavio album, na kojem su se našle pesme poput "Sanjaj", dueta sa Majom Posavec "Tvoj glas", hit singlova "Jer je pjesma dio nas", "Anđela anđele", ‘Ulicama grada (pjesma sreće)’, ali i nezaboravno izvođenje ‘Vino noći’ u duetu sa muzičkom divom Josipom Lisac koja je snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Domu sportova. Za zagrevanje su zaduženi specijalni gosti - beogradski bend PSI.

Neno Belan i Fiumens slave 20. rođendan u Mikser House koncertom i izložbom fotografija

Takođe u subotu 11. marta, sa početkom u 16h, biće otvorena izložba fotografija "Jer je pesma deo nas – mojih 10 godina" a u okviru koje će se naći izbor najboljih pedeset fotografija velikog formata koje su nastale na koncertima Nene Belana i Fiumensa (i Mediteranskog orkestra) u proteklih deset godina u Srbiji i Hrvatskoj. Anamarija Vartabedijan je bila službeni fotograf i dva velika koncerta u Domu sportova u Zagrebu održana 2016. godine povodom 30 godina karijere Nene Belana i 2017. godine povodom 20 godina postojanja benda Fiumens.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, Felix shopu kao i u Mikser House-u!

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.