Vesti

Aktuelni pobednici Demofesta, bend SEINE ima novi video-singl
04.03.2017. | |

Grupa SEINE, aktuelni pobednici banjalučkog Demofesta, objavili su novi video-singl, a ovoga puta za pesmu "Ko". Nova numera zagrebačko-varaždinsko-beogradske grupe najavljuje dugosvirajuće izdanje pod nazivom "Sno Sna".

Aktuelni pobednici Demofesta, bend SEINE ima novi video-singl

Promocija debitantskog albuma benda Seine, čije su snimanje dobili kao nagradu za osvojeno prvo mesto na prošlogodišnjem Demofestu, biće upriličena upravo na jubilarnom, desetom izdanju najvećeg regionalnog festivala demo bendova. Naime, Seine će kao pobjednik festivala nastupiti finalne večeri Demofesta, kada će koncertom u sklopu revijalnog programa predstaviti album "Sno Sna" publici.  

Inače, produkciju pjesme potpisuje Boris Mladenović, poznat po saradnji sa grupama Repetitor, Vlasta Popić, Nežni Dalibor, itd. Seine je ponovo udružio snage sa Marinom Uzelac iz Pančeva, koja  je režirala ovaj video-spot. U videu se pojavljuje glumica Maja Nikolić, direktor fotografije je Bogdan Babović, a postprodukciju potpisuje Nebojša Beat Nenadić.

Grupu Seine možete pratiti putem njihove zvanične Facebook stranice, kao i preko BandCamp profila.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.