Vesti

Bend ŽUTA MINUTA objavio album 'I...šta ćemo sad'
04.03.2017. | |

Beogradski punk bend ŽUTA MINUTA upravo je objavio svoji treći studijski album pod nazivom „I...šta ćemo sad“ na kome se nalazi devet pesama. Grupa je ranije objavila četiri spota za pesme koje su se našle na ovom izdanju. Čitav album se može besplatno preuzeti na ovom linku ili klikom na fotografiju ispod.

Zanimljive priče o pesmama (osmi deo)

Takođe čitav materijal se može besplatno preslušati na Youtube kanalu benda. Ujedno Žuta Minuta objavljuje da je novi bubnjar benda Miloš Štefanović koji je javnosti poznat i kao član Jorgovana. U narednom periodu u sklopu promocije albuma bend će nastupati širom regiona.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.