Vesti

ATHEIST RAP, GUŽVA U 16-ERCU i POGON na ovogodišnjem Blokstok Festivalu
04.03.2017. | |

Ovogodišnji Blokstok Festival će se održati 3. juna 2017. godine, a prvi najavljeni izvođači su beogradski Pogon, osiječani Gužva u 16- ercu, dok će boje Novog Sada braniti kultni Atheist Rap.

ATHEIS RAP, GUŽVA U 16-ERCU i POGON na ovogodišnjem Blokstok Festivalu

Pogon je bend iz Beograda koji svojim entuzijastičnim zvukom diže ljude na noge. Postoje od 2004. godine i iza sebe imaju tri albuma.  Gužva u 16-ercu je punk-rock band iz Osijeka (Hrvatska), osnovan 1993. godine. Iza sebe imaju 3 studijska albuma i mnoštvo live i televizijskih nastupa. Njihove svirke su uvek posećene u masovnom broju. Atheist Rap je jedan od najjačih stubova novosadske muzičke scene. karijera duga preko 25 godina govori o njihovoj kreativnosti da svakim novim problemom dočaraju svakodnevni život i iznesu mišljenje o svemu oko njih zbog čega ih publika obožava i redovno posećuje njihove koncerte. Iza sebe imaju 7 studijskih albuma i DVD izdanje.

Pored najavljenih izvođača, uskoro slede nova saopštenja, kao i objava konkursa za mladi bend koji će dobiti priliku da otvori ovogodišnji festival.  Festival Blokstok se nakon četvorogodišnje pauze, vratio u maju 2015. godine i ispunio očekivanja kako organizatora, tako i posetilaca. Ove godine, Blokstok se tradicionalno održava u Železničkom parku u subotu, 3.6. sa početkom u 17 časova.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.