Vesti

Bivši član sastava GHOST otkrio svoj identitet
03.03.2017. | |

Švedski muzičar Martin Persner objavio je dvominutni video u kome tvrdi kako je jedan od Nameless Ghoul-ova koji je nastupao sa occult rock ikonama GHOST pod pseudonimom Omega, na poziciji gitariste. U videu tvrdi kako nije više član tog benda od jula prošle godine, a razloge za to nije otkrio. Persner je takođe iskoristio priliku da najavi novi album i muziku sastava Magna Carta Cartel. Prva pesma ovog sastava nakon osam godina, "Sway" najavljuje novi album koji će biti objavljen kasnije u toku godine a možete je poslušati u ovde.

Iako je identitet članova benda pod velom tajnosti, mnogi veruju da je iza maske frontmena occult rock sastava Tobias Forge, švedski muzičar koji je takođe svirao u pomenutom sastavu Magna Carta Cartel. Takođe se veruje da su svi članovi osim Papa Emeritus-a otpušteni iz sastava krajem prošle godine, nakon završene turneje po Severnoj Americi. Stoga će se na predstojećoj evropskoj Popestar turneji bend predstaviti u potpuno novom instrumentalnom sastavu.

Postava benda Ghost

Podsećamo, Ghost su nedavno objavili novi EP pod imenom "Popestar", na kome su se pored nove autorske pesme "Square Hammer" našle i obrade sastava Echo & The Bunnymen, Eurythmics i drugih. Našeg viđenja izdanja koje je prodalo 21.000 primeraka u prvoj nedelji izdavanja možete se podsetiti u recenziji na ovom linku. Ovo izdanje je nasledilo njihov treći studijski album "Meliora" objavljen u 2015. godini, na čijem nasledniku bend uveliko radi.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.