Vesti

Đorđe Miljenović novom numerom poručuje 'Nisam dobro'
03.03.2017. | |

Đorđe Miljenović, poznatiji kao reper Wikluh Sky iz sastava BAD COPY, predstavio je drugi singl sa predstojećeg duplog albuma "Sam pao, sam se ubio" i "Amovi". Pesmu koja nosi naziv "Nisam dobro" Miljenović je sa bendom predstavio uživo tokom nastupa u klubu Elektropionir i u Domu omladine, a sada je možete preslušati u nastavku. Oba albuma će biti objavljena u aprilu za izdavača Mascom Records, a možete ih poručiti u pretprodaji putem ovog linka.

Podsećamo, Miljenović i ekipa će nastupiti u klubu Božidarac u sklopu festivala Vračar Rocks, a kao predgrupe će nastupiti sastavi Herz i The Cockblockers. Karte za ovaj nastup mogu se nabaviti u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 500 dinara.

Đorđe Miljenović u Domu omladine | Foto: Jovan Ristić

Već smo pisali o tome da će se na predstojećem duplom albumu Miljenović oprobati u blues, country, soul i rock vodama, a bend koji je muzičar okupio čine čine Lav Bratuša za bubnjevima, Milan Mika Aćimović na klavijaturama, vokalima i dairama, Milorad Matić na basu, Đorđe Todorović i Janko Mostarlić na gitarama i MKDSL na sempleru. Nedavno smo imali prilike da ovu ekipu vidimo u maloj sali beogradskog Doma omladine, a kako je na tom koncertu bilo možete pročitati u našem izveštaju i pogledati u galeriji fotografija.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.