Vesti

RITAM NEREDA objavili ponovo snimljenu numeru 'Heroj'
02.03.2017. | |

Novosadski sastav RITAM NEREDA objavio je danas numeru "Heroj" i predstavio je kao prvi singl nadolazećeg izdanja kojim će bend proslaviti 30 godina postojanja.

Kako su napisali na svom Facebook profilu izdanje će doći krajem marta i izdaće ga za dva izdavača i više formata, a više detalja za sada nismo dobili. Numera "Heroj" do sada nije bila zvanično objavljena ni na jednom studijskom izdanju (sem kao bonus na nekim reizdanjima), a kako numera zvuči skoro 3 decenije kasnije možete čuti ispod i podeliti vaše utiske sa nama.

Sasvim je izvesno da će bend nakon izdavanja ovog albuma ponovo kranuti sa koncertima, a kako saznajemo, u planu je da se sa ovom turnejom obiđe kompletan ex-YU region.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.