Vesti

GUŽVA U 16-ERCU i TRI KAPLJICE sutra u Bačkoj Palanci
02.03.2017. | |

Popularni osječki punk rock bend GUŽVA U 16-ERCU i ženski rock trio TRI KAPLJICE iz Novog Sada održaće zajednički nastup u petak, 3. marta, u Old Cellar Pub-u u Bačkoj Palanci. Početak koncerta zakazan je za 21.30, ulaz će biti besplatan, a organizatori apeluju na posetioce da rezervišu svoje mesto na vreme. Ova dva benda su pre mesec dana održali zajednički koncert u novosadskom Shamrock baru. Koncert je bio rasprodat, a bendovi su napravili atmosferu za pamćenje.

Gužva u 16-ercu, foto Marko Ristić

Gužva u 16-ercu je bend osnovan davne 1993. godine. Iza sebe imaju tri studijska albuma, nekoliko stotina koncerata, turneju koja je obuhvatila nastupe po Irskoj, Austriji i Nemačkoj, a proteklih godina nastupali su na nekim od najvećih festivala u regionu (Exit, Arsenal fest, Lake Fest, Pannonian Chalange, UFO…). Trenutno rade na novom materijalu,a njihov novi album očekuje se tokom 2017.godine.

Tri kapljice/foto:Ivana Purtić

Ženski rok trio Tri kapljice mnogi smatraju najperspektivnijim novosadskim bendom. Prošlog leta na najvećem demo festivalu u regionu, banjalučkom Demofestu, od prijavljenih 467 bendova ušle su u uži izbor, a zatim i u finale, među 12 bendova koji najviše obećavaju. Početkom decembra 2016. objavile su svoj debitantski singl i spot za pesmu "Hajde". Ovom pesmom koja je objavljena u izdanju beogradske izdavačke kuće Lampshade Media one su najavile svoj prvi studijski album koji će biti objavljen tokom ove godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.