Vesti

WINTERSUN, HATEBREED i OVERKILL potvrdili nastup na festivalu Brutal Assault
02.03.2017. | |

Organizatori popularnog češkog festivala Brutal Assault objavili su pojačanje 22. izdanja ovog događaja koji se tradicionalno održava u gradiću Jaromeru. Pored nedavno najavljenih THE DILLINGER ESCAPE PLAN, festivalu će se ove godine pridružiti kultni finski melodic death metal sastav WINTERSUN, koji će ovom prilikom promovisati svoj predstojeći album "The Forest Seasons". Pored njih, festival će pojačati i hardcore legende HATEBREED. Američke thrash metal legende OVERKILL takođe su potvrdile svoj nastup, a bend će pored kultnih hitova promovisati i najnoviji album "The Grinding Wheel".

Plakat festivala Brutal Assault

Svoj debi na ovom festivalu doživeće belgijski sastav OATHBREAKER i australijski majstori osmožičanih gitara, AVERSION CROWNS. Pored njih će se predstaviti i teksaški crossover thrash sastav POWER TRIP, mathcore sastav THE NUMBER TWELVE LOOKS LIKE YOU, norveški metal vikingzi HELHEIM i grindcore sastav KING PARROT iz Australije.

Kao što znate, ovogodišnje izdanje festivala predvoditi kultni norveški black metal sastav EMPEROR koji će ovom prilikom u celosti predstaviti kutlni album "Anthems to the Welkin at Dusk" povodom dvadesetogodišnjice njegovog izdavanja. Prethodno su potvrđeni i nastupi bendova AmorphisEluveitieArkonaBatushkaDecapitatedMorbid AngelNileOpethWhile She Sleeps i mnogi drugi; a kompletan spisak do sada potvrđenih izvođača možete pogledati ovde. Karte po promotivnoj ceni od 78 evra mogu se poručiti putem ovog linka do 30. aprila, nakon čega će cena karata biti povećana. 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.