Vesti

GOJIRA u Budimpešti u julu
01.03.2017. | |

Francuski metalci GOJIRA u okviru velike svetske turneje objavili su nekoliko datuma nastupa na fastivalima u Evropi kao i nekoliko klupskih koncerata koje će održati ovog jula. Za sada su potvrđeni nastupi u Rumuniji, Poljskoj i najbliže nama u Mađarskoj. Bend će 5. jula nastupiti u klubu Barba Negra u Budimpešti. Karte će biti puštene u prodaju ovog petka a mogu se poručiti putem ovog linka. 

Gojira

Ovom prilikom bend će promovisati svoj aktuelni album "Magma" koji je izašao u junu prošle godine, recenziju istog možete pročitati ovde dok sve što niste znali o sastavu Gojira možete saznati u našem specijalu o njima.

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.