Vesti

Poznata satnica za koncert sastava SABATON i ACCEPT
01.03.2017. | |

Već smo najavili da će popularni švedski heavy metal sastav SABATON ponovo nastupiti pred beogradskom publikom, ovog puta 6. marta u hali Belexpo Centra, a sada je poznata i satnica koncerta. Kao specijalni gosti nastupiće nemački heavy metal veterani ACCEPT, dok podrška stiže od švedskog power metal sastava TWILIGHT FORCE. Ulaznice za koncert dostupne su putem prodajne mreže Eventima, Felix Shop-u u Beogradu i Mungosu u Novom Sadu po pretprodajnoj ceni od 3300 dinara u pretprodaji, odnosno 4000 dinara na dan koncerta.

SABATON u Hali sportova 2017. godine, gosti ACCEPT!

Satnica koncerta izgleda ovako:

18:30h - ulaz
19:00h - Twilight Force
20:00h - Accept
21:30h - SABATON

Sabaton su svoj aktuelni album "The Last Stand" objavili 19. avgusta za izdavača Nuclear Blast, a našu recenziju tog izdanja možete pročitati na ovom linku. Bendu se nedavno pridružio novi gitarista Tommy Johansson (Reinxeed), a kako saznajemo bubnjar Hannes Van Dahl će presedeti ovu turneju usled prinove koju pevačica Floor Jansen (Nightwish) i on očekuju. Kao zamena će nastupiti bubnjar sastava Twilight ForceDaniel Sjögren.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.