Vesti

ATHEIST RAP spotom za pesmu 'Robija' najavljuju nove regionalne koncerte
01.03.2017. | |

Novosadski punk rock bend ATHEIST RAP, posle premijere na regionalnoj televiziji MTV Adria, objavio je i na svojim stranicama spot za pesmu "Robija", sa svog poslednjeg albuma "Überlauf" koji su objavili beogradska izdavačka kuća Lampshade Media na disku i u digitalnom formatu i zagrebački PDV Records na vinilu.

Atheist Rap / foto: Jelena Aćin

U novom spotu, čiju produkciju potpisuje llegal Production, pojavljuju se mladi novosadski glumci : Lazar Tomić, Milica Grujičić, Ivana Janošev, Igor Greksa, kao i dvojca gitarista benda, Radule i Zoki.

Atheist Rap je tokom prehodnih godina jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regionu, samo tokom prošle godine nastupili su 52 puta. Pored učešća na brojnim letnjim festivalima vredi izdvojiti njihov jesenji Survival Tour tokom kog su odsvirali 12 koncerata u Austriji, Nemačkoj i Češkoj. Krajem marta bend će nastaviti svoje koncertne aktivnosti, za sada su im potvrđeni sledeći nastupi, a spisak će uskoro biti dopunjen:

24. mart – Županja, Okac / MKC
25. mart – Novi Marof, Stara škola
31. mart – Zemun, klub Fest
1. april – Subotica, klub Mladost
8. april – Kikinda, Pab J
22. april – Apatin, Bermudski trougao
27. april – Zaječar, Omladinski centar
28. april – Pirot, OKC
29. april – Vlasotince, Od sumraka do svitanja
30. april – Prokuplje, Art pub Black Fox
26. maj – Banja Luka, Kastel Rock Fest
3. jun – Novi Sad, Blokstok festival

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.