Vesti

MEGADETH već rade na novom albumu
28.02.2017. | |

Nakon što su prošle godine izbacili odličan studijski album "Dystopia" (recenziju pročitajte ovde), američki thrash metal bend MEGADETH već su počeli da rade na novom materijalu.

Dave Mustaine je potvrdio za portal Loudwire da i ako su još na promotivnoj turneji za poslednje studijsko ostvarenje uveliko rade na novom materijalu, jer žele da iskoriste kreativni naboj koji imaju. Oni će tek krajem godine sastavljati numere, a već sada Dave i Kiko Loureiro imaju tonu ideja za novo studijsko ostvarenje.

"Veoma me raduje to što Kiko i ja razmenjujemo fajlove non stop. Kada vidim svoj inbox, osećam se kao da je Božić" radosno je izjavio Dave.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.