Vesti

REMEDY i QUASARBORN najavljuju zajedničku turneju po Srbiji
28.02.2017. | |

Beogradski thrash metal sastav QUASARBORN i supergrupa REMEDY najavili su zajedničku turneju po Srbiji pod imenom New Old Faces u saradnji sa promoterom Different Strings. Za sada su potvrđeni nastupi u Zaječaru, Negotinu, Požarevcu, Vršcu, Pirotu i drugim gradovima,a više datuma biće uskoro potvrđeno.

Remedy i Quasarborn na turneji po Srbiji

Quasarborn je bend koji su osnovali bivši članovi kultnog thrash metal sastava Space Eater: gitarista Đorđe Luković, bubnjar Marko Danilović Tihi i gitarista i vokal Luka Matković, zajedno sa basistom Milošem Tomasovićem. Bend vredno radi na svom prvencu u Lukinom studiju Citadela Sound Production, a nedavno su predstavili prvi singl za pesmu "Danse Macabre".

Remedy je supergrupa koji su oformili Nemanja Kojić Kojot, nakon razlaza sastava Eyesburn, Ivan Petrović (Sharks, Snakes & Planes) i Igor Škoro (Sunshine). Bend svoju muziku opisuje kao mešavinu rock, stoner i post-hardcore žanrova, a svoj prvi nastup održali su kao predgrupa braći Cavalera iz kultnog sastava Sepultura. Bend trenutno radi na pripremi prvog albuma čije se objavljivanje najavljuje za 2017. godinu

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.