Vesti

Jelena Andonović predstavila numeru 'Jebeno fantastičan'
25.02.2017. | |

Jelena Andonović nedavno je izbacila svoju prvu autorsku numeru "Jebeno fantastičan" koju prati i vrlo zanimljiv spot.

Jelena se preko deset godina bavi pevanjem, a singl "Jebeno fantastičan" je njena prva autorska pesma.  Tekst je napisala još 2013. godine, muziku je radila zajedno sa gitaristom Aleksandrom Šušom (Noise Shelter), basistom Dušanom Fantazmom Perunovićem (Kasirke) i bubnjarom Jovanom Đorđevićem (Noise Shelter).

Pesmu je snimio i  producirao Petar Rudić u svom studiju Destilerija, a studijski su je odsvirali Goran Čaki Savić, Aleksandar Cvejić Cveja i Aleksandar Šuša. U realizaciji spota nesebično je pomogao Nemanja Marković.

Jelena se pored pevanja bavi i pisanjem i do sada je izdala dve knjige. Uskoro ulazi u studio, radi drugi singl i nastavlja sa svojim autorskim projektom.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.