Vesti

PERO DEFFORMERO najavili novi album, pogledajte spot za numeru 'Hipster'
25.02.2017. | |

Uoči predstojećeg beogradskog koncerta, koji se održava u petak 3. marta 2017. u Mikser Housu, PERO DEFFORMERO su objavili svoj novi i dugo očekivani singl za pesmu "Hipster" kao najavu predstojećeg albuma koji će izaći na jesen. Takođe je potvrđeno i da će izdavač biti ponovo Multimedia Music.

Zvanična promocija singla i premijerno izvođenje nove pesme biće na predstojećem koncertu u Mikser Housu. Specijalni gosti su band Nemesis, a koncert počinje u 21h. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.