Vesti

Goran Bare i Majke predstavili numeru 'Osvijesti me'
24.02.2017. | |

Goran Bare i Majke su po prvi put nakon poslednjeg studijskog izdanja "Teške boje" (2012) izbacili prvu autorsku numeru. U pitanju je pesma "Osvijesti me" koja je snimljena u studiju Croatia Records-a, dok je video potpisao Dinko Pasinija.

Da i ova pjesma svirački zaživi na način koji odgovara Baretovoj neverojatnoj energiji pobrinuo se sjajan bend koji čine Dan Divjak (klavijature), Kruno Domaćinović (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi), Mario Rašić (bas gitara) i Davor Rodik čija izuzetno upečatljiva pedal steel gitara donosi posebnu dimenziju fenomenalnom zvuku sastava.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.