Vesti

WOVENHAND u Beogradu i Novom Sadu 17. i 18. maja
24.02.2017. | |

Kultni američki bend WOVENHAND održaće koncerte 17. maja u beogradskom Domu omladine, kao i 18. maja u klubu Firchie Think Tank Studio u Novom Sadu. Ovo je njihov prvi povratak u Novi Sad posle šest godina, dok su u Beogradu poslednji put svirali u aprilu 2015. godine.

Ulaznice za oba koncerta se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a i DD Tickets-a. Za beogradski koncert ih možete kupiti po promotivnoj ceni od 1300 dinara (parter) i 1600 dinara (balkon), dok za novosadski one iznose 1000 dinara. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 1600 (parter) i 1900 dinara (balkon) za koncert u Beogradu, te 1300 za koncert u Novom Sadu,  a na sam dan za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 1900 dinara u Beogradu i 1600 dinara u Novom Sadu.

WOVENHAND u Beogradu i Novom Sadu 17. i 18. maja

Muzika benda Wovenhand i tekstopisca kao što je David Eugene Edwards, jednog od najzanimljivijih ličnosti američke alternativne muzičke scene u poslednje dve decenije, oduvek je imala nenadmašan intenzitet. Njihov zvuk je organska mešavina žanrova kao što su neofolk, post-rock, punk, alternative country i mnogi drugi alternativni zvukovi. Karijeru su započeli debi albumom "Woven Hand" 2002. godine, u trenutku dok je Edwards-ov glavni bend 16 Horsepower bio još uvek aktivan.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.