Vesti

THE RE-STONED 1. marta u Elektropioniru, podrška LARSKA
23.02.2017. | |

Moskovski instrumentalni trio THE RE-STONED koji se često povezuje sa stoner scenom, doneće svoju mešavinu klasičnog, blues rock, doom i stoner zvuka 1. marta u klub Elektropionir u Beogradu. Podršku će im pružiti sastav iz Kragujevca, LARSKA.

THE RE-STONED 1. marta u Elektropioniru, podrška LARSKA

Prvi deo karata za nastup The Re-Stoned po promotivnoj ceni od samo 800 dinara možete kupiti u Zaokretu (preko puta Elektropionira, radno vreme. Karte se mogu poručiti i preko resetorbooking@gmail.com, možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1000 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. Na dan koncerta isključivo na ulazu, po 1200 dinara.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.