Vesti

BLONDIE i GARBAGE zajedno na američkoj turneji
21.02.2017. | |

BLONDIE i GARBAGE udružiće snage na predstojećoj turneji "Rage and Rapture" koja bi trebalo da počne u Kaliforniji 5. jula i završi se dva meseca kasnije, nastupom u Dalasu 7. avgusta a u okviru koje će oba benda promovisati svoje nove albume.

BLONDIE i GARBAGE zajedno na američkoj turneji

Šesti LP benda Garbage "Strange Little Birds" objavljen je prošlog leta, a u toku ove godine bend bi trebalo da izda i autobiografsku knjigu pod nazivom "This Is the Noise That Keeps Me Awake", dok je premijera albuma "Pollinator" grupe Blondie zakazana za 5. maj.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.