Vesti

Album 'The Wall' ponovo aktuelan zahvaljujući Donaldu Trampu
21.02.2017. | |

Roger Waters, jedan od osnivača benda PINK FLOYD izjavio je da je kultni album "The Wall" ponovo aktuelan zbog politike koju vodi novi američki predsednik Donald Tramp.  "Album "The Wall" je aktuelniji više nego ikada, zbog Trampa i njegovih izjava o izgradnji zidova kojima maksimalno želi da podeli narod po rasi i veri." - izjavio je Waters. Muzičar je žestoki protivnik Trampove politike pa je tako američkog predsednika nazvao "svinjom" na koncertu koji je održao prošle godine u Meksiku, a nije isključio ni mogućnost da održi koncert duž meksičko-američke granice, gde Tramp planira postavljanje zida.

Album 'The Wall' ponovo aktuelan zahvaljujući Donaldu Trampu

Waters je takođe najavio izložbu o bendu koja će biti otvorena 13. maja u Londonu, o kojoj smo već pisali. Londonski Muzej Viktorije i Alberta će predstaviti retrospektivu karijere čuvenog benda a izložba će trajati do 1. oktobra ove godine, dok će maskotu ovog događaja predstavljati balon u obliku ružičaste svinje, identične onoj sa omota albuma "Animals" iz 1977. godine.
Kako smo objavili, muzičar je pre samo nekoliko dana objavio detalje svog novog albuma, 22 godine nakon prvog solo izdanja, pod nazivom "Is This the Life We Really Want?" i biće propraćen turnejom koja počinje u maju.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.