Vesti

A|SYMMETRY nastupaju kao podrška sastavima POEM i UNTIL RAIN
20.02.2017. | |

Beogradski progressive metal sastav A|SYMMETRY nastupiće kao predgrupa grčkim sastavima POEM i UNTIL RAIN koji će održati koncert u klubu Elektropionir, o čemu smo već pisali. Oni će ovom prilikom promovisati svoj debi album "Fragility" koji je od skora dostupan i u CD formatu, ali i predstaviti par pesama sa prvog EP izdanja "Room 17: Hours Between Shadows and Light".

A|symmetry

Koncert je zakazan za 13. maj, a više informacija o satnici i ceni karata biće naknadno objavljeno od strane organizatora  Mjölnir Promotions i Resetor. Domaća publika je već imala prilike da uživo čuje sastav Poem, kako su prošle godine nastupili u klubu The Quarter u Novom Sadu kao podrška finskim legendama iz benda Amorphis.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.